De la înființarea sa în 1956 ca un producător de piese optice, grupul Charmant s-a străduit să creeze ochelari de cea mai bună calitate, maximizând astfel satisfacția și bunăstarea clienților săi.

Grupul Charmant caută în permanență cea mai înaltă calitate, nu doar în ceea ce privește  ochelarii, ci, de asemenea, și în alegerea materialelor, a producției și a servicilori.

Inovaţie:

Datorită evoluției continue și optimizarea propriei tehnologii, charmant este unul dintre liderii pe plan mondial în ceea ce privește producția de ochelari. Proceduri exclusive de înaltă tehnologie și tehnici speciale de producție au transformat Charmant Group  în ceea ce este astăzi: un nume la nivel mondial pentru cadre de titan.

Onestitate:

Ca urmare a unei filozofii stricte vizavi de stabilirea onestă a prețurilor,  grupul Charmant a adus standardul său de înaltă calitate, la prețuri accesibile pe piață.

Identitatea de brand:

Succesul grupului Charmant, în ceea ce privește mărcile sale de casă și mărcile sale licențiate, se află în dedicarea companiei pentru a asigura identități de marcă individuale, ceea ce îl face unic și ușor de recunoscut pe piață.

Fiabilitate:

Grupul Charmant  a reușit întotdeauna să își păstreze promisiunea perfecțiunii și a serviciilor dedicate clientului, concentrându-se în paralel pe aspirațiile și cerințele consumatorului.

Cel mai bun partener:

Obiectivul de bază al grupului Charmant este cultivarea de relații excelente cu partenerii săi de afaceri și clienții.